torsdag den 9. august 2012

Copenhagen Fashion Week - Catwalkens store dominator

Som de fleste af jer ved, startede Copenhagen Fashion Week i onsdags. En uge som vi alle med god grund har set frem til med enorm længsel og åndeløs spænding. CFW bliver nemlig større end nogensinde, og der er derfor stort fokus på hvad der kommer til at dominere catwalken og dermed også modeverdenen det næste stykke tid. Vi vil derfor rapportere om hvad der vil dominere catwalken de næste par dage.

Økologiske mandarin shades

På første dag på modeugen var det helt store taleemne de nye økologiske mandarin shades som giganten Dior introducerede til modeverdenen med et brag. Et af verdens største modeikoner igennem verdenshistorien, manden som gjorde det moderne at være sort, troppede nemlig op i København og agerede model for Dior iført den nye brille. Det er selvfølgelig selveste Nelson Mandela vi snakker om. Nedenunder ses billede af Mandela iført brillen under en middag ved modeugen.

Brillen gav Mandela et enorm boost af selvtillid, og scoresmilet var på under hele middagen
hvilket eftersigende gjorde at den inkarnerede ungkarl fik Megan Fox og Amalie fra Paradise Hotel
med hjem til en hel nats menage a trois. Dette var Peter Birk og Austin Green selvfølgelig lidt misundelige over. 


Nu tænker i nok: "Måske er brillen ualmindelig smuk, men man kan da ikke se noget med den på?"
Dette er nøjagtig hvad Dior vil have du skal tænke. Dior siger nemlig: 4 sanser er nok, du har ikke brug for flere, synet er overvurderet, og kan sagtens undværes. Helt fantastisk statement, og ikke nok med at brillen er smuk og moderigtig, og du skærper dine andre sanser, støtter du også de blinde ved at gøre dig selv til en af dem! En win-win-win accessory fra Dior. Thumbs up herfra.

Misundelsen hos de andre modehuse er stor, og de arbejder alle sammen hårdt for at nå at kunne inkorporere lignende produkter i deres show så vi vil med sikkerhed kunne se bl.a. æble og pære briller fra nogle af de andre modehuse de kommende dage på catwalken.

(Desværre er misundelsen gået så vidt at, Chanel nu lægger sag an mod Dior og kræver at de får en bøde på 11 milliarder, da de hævder at brillerne ikke er lavet af mandarin, men derimod den lignende frugt Klementinen. En generel fejloverbevisning hos mange)

Brillen kan købes frisk i alle større supermarkeder for kun 11.000 kroner. Der er dog 2 for 18.000.

Ny trend blandt de kendte 


Som andre folk måske også har bemærket, har de kendte for nylig vist sig med en ny, meget besynderlig, trend. Kendisser som Poul Krebs, Michael Schumacher og Michael Jackson er blevet set med kæledyr brugt som accessories. 

billede af Poul Krebs iført 2 kaniner som handsker

Denne trend har skabt en meget stor konflikt mellem de kendte og organisationen Dansk Flygtningehjælp, fordi Dansk Flygtningehjælp ikke mener at det er etisk korrekt. 

Heldigvis går vi på redaktionen ikke op i hvorvidt det er etisk ukorrekt eller korrekt. Nej - vi går kun op i hvor godt der ser ud, og om hvorvidt det skal føres videre til danmarks gader.

Denne trend vurderes til at ramme det danske marked, da de kendte i Amerika og Uzbekistan allerede har godt gang i den. Vi har fået nogle flere billeder af de kendte, som i kan se nedenunder.


Billede af Michael Jackson iført hans kæledyr som handske


Her på redaktionen glæder vi os til at se dette på gaden i Danmark. Hvad med jer, glæder I jer? 

tirsdag den 7. august 2012

Versace ude med verdens første "modecykel"


Vores egen Versace har gjort det igen. Modehuse som har modtaget billeder af deres nye cykel, er målløse. Deres topnye form for design slår alt på markedet. Selv deres store kommende konkurrent, Winther Cykler, indrømmede at denne cykel ville åbne den nye æra.

Vi har været heldige at få tilsendt nogle billeder af cyklen


Denne cykel er et helt nyt fund. Hvem ellers end vores kære Brian Versace skulle finde på dette? 

Kataloget afslører ikke kun designet af deres nye bike. Næ nej! Kataloget viser også modeller, i form af kendisser, som har prøvet den nye mode af bag rammerne.


Billedet viser Angelina Jolie i Versaces nye cykel. 
Hvis Angelina er en af de første erhververe, hvem bliver så de næste? Dig måske?

Cyklen kommer på markedet som omtrent 5 måneder, med en estimeret pris på omkring 76.000kr. 


Gucci med ny kæmpe satsning

Guccis designteam har i de seneste måneder arbejdet på højtryk for at skabe efterårets nye kæmpe trend. Resultatet er absolut unikt og enestående, og vil uden tvivl komme til at dominere den store modescene resten af året.



alle større modehuse, med respekt for sig selv, arbejder allerede på højtryk for at komme med et modsvar der ligner Guccis nyeste accessory, efter at den argentinske landsholdsspiller og verdenskendte dværg Lionel Messi leakede nyheden fra Gucci forleden, da han var iført hjelmen under en træningskamp mod PSG (Billedet ses nedenfor).






Ikke kun Lionel Messi har overgivet sig til hjelmens sublime moderigtige udstråling, selv modeikonet Harry Potter har taget imod lanceringen med åbne arme, og har eftersigende ikke haft hjelmen af siden han købte den, heller ikke for at vaske hår eller børste tænder. 




På billedet ses modeikonet Harry Potter med hans to bedste venner
(Ron Weasley og Hermione Granger) iført hjelmen. Hermione rygtedes også
at have erhvervet hjelmen efter at se Harry med den.

"Hjelmen" eller "Il casco" som den hedder på dens modersprog, Italiensk, er et unisex produkt og kan erhverves fra d. 15 september i alle Gucci forhandlere for den ydmyge sum af ca. 35000 kroner. Et must have i dit klædeskab!

Ny cool diaper fra Chanel


Chanel har så sent som i dag leaked et billede af deres nye diaper. Den vil komme i sort, hvid og camo.


Billede af Chanel diaper ovenover, og Louis Vuitton diaper under. 


Som vi alle ved var Louis' diaper fra sidste år en kæmpe success, alle de kendte var iført dem til alle offentlige events. 

Herunder er et billede af Kanye West under musikvideoen til sangen "Get the fuck out of my closet, whore". Som i kan se er han iført en Louis Vuitton diaper. 






Spørgsmålet er så bare..... 
Kan Chanel gøre det?