tirsdag den 7. august 2012

Gucci med ny kæmpe satsning

Guccis designteam har i de seneste måneder arbejdet på højtryk for at skabe efterårets nye kæmpe trend. Resultatet er absolut unikt og enestående, og vil uden tvivl komme til at dominere den store modescene resten af året.



alle større modehuse, med respekt for sig selv, arbejder allerede på højtryk for at komme med et modsvar der ligner Guccis nyeste accessory, efter at den argentinske landsholdsspiller og verdenskendte dværg Lionel Messi leakede nyheden fra Gucci forleden, da han var iført hjelmen under en træningskamp mod PSG (Billedet ses nedenfor).






Ikke kun Lionel Messi har overgivet sig til hjelmens sublime moderigtige udstråling, selv modeikonet Harry Potter har taget imod lanceringen med åbne arme, og har eftersigende ikke haft hjelmen af siden han købte den, heller ikke for at vaske hår eller børste tænder. 




På billedet ses modeikonet Harry Potter med hans to bedste venner
(Ron Weasley og Hermione Granger) iført hjelmen. Hermione rygtedes også
at have erhvervet hjelmen efter at se Harry med den.

"Hjelmen" eller "Il casco" som den hedder på dens modersprog, Italiensk, er et unisex produkt og kan erhverves fra d. 15 september i alle Gucci forhandlere for den ydmyge sum af ca. 35000 kroner. Et must have i dit klædeskab!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar